Csapatunk

2018-ban az egyesület alakulásakor csatlakoztam a csapathoz. Már akkor is felismertem, hogy egy igazán hiányterület az, amit mi képviselünk. 2 gyermek édesanyja vagyok. Első gyermekemmel átestem egy szülés utáni depresszión, második gyermekemmel a 4 hónapig tartó kólikán. Fontosnak tartom, hogy információt ne csak a könyvekből kapjunk, hanem egymástól is, más anyukáktól is. A praktikák melyet mi tapasztalunk meg olyan utakat nyitnak, melyet máshol nem olvashatunk.

Az egyesületben az Elnöki pozíciót töltöm be. Kollégáim számára próbálok vezető lenni, nem pedig főnök. Hozzám minden problémájukkal fordulhatnak, helyzethez mérten segítem Őket mindenben. Megértő és alapvetően empatikus jellem vagyok, rugalmas és feladatorientált. Szeretem a kihívásokat, minden helyzetben a megoldást keresem. Eleinte a koreográfiákat készítettem, mivel táncos múltammal ez testhez álló feladat volt. Mára, mivel a kisebbik gyermekem is kinőtt a hordozásból, az egyesület mellett a saját vállalkozásomat vezetem. A Lógjunk Anyuval Egyesület a harmadik gyermekem.

Szakmai területem a hordozás, a kommunikáció, PR és marketing.

Ezen a telefonszámon érsz el: +36308591620

Email címemet pedig itt találod: nora.polonkai@gmail.com

Hockné Dobos Adrienn vagyok, két kislány anyukája. Már a nagyobbik lányom születése előtt megismerkedtem a hordozással, a kisebbik lányommal pedig már szórakozási lehetőséget is jelentett számunkra a babahordozás tánccal kombinálva. Nem csupán az egyesület alapító tagjának és hordozási tanácsadónak mondhatom magam, hanem a szakmai vezetőjének is. A jogi, pénzügyi végzettségemből adódó tudást és tapasztalatokat felhasználva a projektmenedzsment munkák koordinálásáért vagyok felelős. Ezen kívül az egyesület működéséhez kapcsolódó partnerségi kapcsolatok kiépítésében és minden olyan tevékenységben aktív szerepet vállalok, ami az egyesület eredményességéhez és nevünk jóhírének öregbítéséhez hozzájárul.

Ezen a telefonszámon érsz el: +36 70 342 1009

Email címemet pedig itt találod: hockne.dobos.adrienn@gmail.com

Hrabina-Hadobás Orsolya vagyok, egy kisfiú büszke anyukája! 

A Lógjunk Anyuval Egyesülettel való kapcsolatom a baba-mama tánccal és a hordozással kezdődött. E szabadidős program által kerültem szorosabb kapcsolatba a közösséggel, ahol később munka feladatokat kaptam. Elsősorban a baba-mama táncfoglalkozások koordinálását végzem, hiszen nekem a hobbim a tánc, így ez a tevékenység feltöltődés és öröm számomra. Emellett az irodai-és adminisztratív feladatok ellátásában is nagy szerepem van. A legmegtisztelőbb számomra, hogy munkám elismeréseként kineveztek irodavezetőnek.

Személyiségemet jellemző tulajdonságaim: jó kommunikációs készség, megbízhatóság, pontosság, következetesség, rugalmasság, lojalitás.

Elérhetőségem: hadobasorsolya@gmail.com

Pásztor-Horváth Csilla vagyok, két gyermek édesanyja. Kisfiam 2017-ben, kislányom 2020-ban született. A hordozással első gyermekemmel ismerkedtem meg. 2020-ban lettem hordozási tanácsadó így azóta tudok segíteni a hordozással kapcsolatos kérdésekben. 2021-ben részt vettem egy Szoptatási ismeretek tanfolyamon, így ebben a témában is segíteni tudok. 2021 év végén Babamasszázs oktató lettem, ezzel a tudással szintén az anyukák-babák segítségére vagyok. Eredetileg Agrármérnök vagyok, de a gyerekek születése óta más irányt vett az érdeklődési köröm. Igyekszem tovább bővíteni tudásomat a kötődő, válaszkész nevelés kapcsán.

Ha babahordozás, szoptatás vagy babamasszázzsal kapcsolatban kérdésed van, keress bizalommal!

Elérhetőségem: +36 30 244 9567

 

Mészáros Adrienn nagycsaládos édesanya vagyok. 

4 éve ismertem meg a hordozást, még az első gyermekemmel. Mára már “kitanult szakma” is lett a hobbiból.  

Az egyesület tagjaként 3 éve vagyok jelen. 

Rendszeresen járok házhoz oktatni, 2020.február óta.

Nyíregyháza és ~20-25km körzetében.

-Expediáló gyógyszerkiadó szakasszisztens 

-Hordozási tanácsadó 2020. (ClauWi-nál végeztem) 

-Szoptatás segítő 2021. (Magyar Szoptatásért Egyesület) 

-CIMI Nemzetközi Babamasszázs oktató 2021. 

Ezen belül különböző Oklevelek (MAGYE)

Ha kérdésed van keress bátran!

Elérhetőségem: +36 30 659 6664 vagy adriennmeszaros1@gmail.com

Imre-Auxi Tamara vagyok, egy csodálatos 3 éves Kisfiú büszke édesanyja. Családommal Nyíregyházán élünk.

2019-ben ismertem meg a Lógjunk Anyuval Egyesületet és annak tagjait. Ekkor ismerkedtem meg közelebbről a hordozással, valamint a hordozós eszközökkel. Így kapcsolódtunk be Kisfiammal a hordozós táncba. Mai napig nagyon szeretjük.

Az élet úgy hozta, hogy 2021-ben munkatársként is csatlakozhattam a Lógjunk Anyuval csapatához, akik azonnal befogadtak és segítenek mindenben.

Elérhetőségem: logjunkanyuval@gmail.com