Első Nyírségi Támogatói Szolgálat létrehozása címmel

A projekt 2021. Június 1. – 2021. December 31. között valósul meg, a A Tempus Közalapítvány keretein belül, 2000000 Ft összegben.

Első Nyírségi Támogatói Szolgálat létrehozása címmel, EG-00111-001/2021 azonosítószámmal.

A projekt célja az Első Nyírségi Támogatói Szolgálat létrehozása volt. Célcsoportunk a várandósok és kisgyermekes szülők. A problémák megoldása sokszor azért húzódik el, ami már tragédiához is vezetett, hogy a szakemberek egymással nem találkozva, nem konzultálva igyekeznek tanácsot adni, amikor közösségi összefogással sokkal gyorsabb és hatékonyabb megoldást lehet találni. Az általunk kialakított szolgálat szakemberei egyesületünk önkénteskedő tagjai közül kerültek ki. Együtt és közösen dolgozunk a várandósokért, szülőkért és kisgyermekekért a helyi lakosságot közvetlenül érintő problémák feldolgozását jelentő szakmai programokon.

A több éves projekt jelenlegi célkitűzése 1 képzés megvalósítása volt, mellyel kisgyermekes édesanyáknak kívánunk a jövőben munkahelyet teremteni. Amíg nem képezzük ki a leendő munkatársainkat, a Debreceni Egyetem együttműködésével valósítjuk meg a szakmai előadásokat, kiscsoportos konzultációkat. Több szakember együtt, többet segíthet!