Lógjunk Anyuval és segítsünk!

Sajnos hónapok óta dúl a háború a szomszédunkban. Mivel kisgyermekes édesanyák vagyunk, nem mehetünk el szó nélkül azok mellett a szintén kisgyermekes édesanyák mellett, akik menekülni kényszerülnek. Több hetes áldozatos munka gyümölcseként, sikeresen juttatunk hordozó eszközöket azon települések részére, ahova nagy számban érkeznek és még érkezni a fognak menekültek. A feladat valós, a probléma még áll, függetlenül attól, hogy lassan hozzászokunk, hogy igen 2022-ben is dúlhat háború. Egy a fontos, segítünk ahol tudunk, mert akik jönnek, nem tehetnek a helyzetről, s csak ránk számíthatnak.

Segítségül hívtunk szervezeteket, összefogtunk, és kézzel fogható megoldást nyújtottunk, mert hiszünk abban, hogy még ha ez csak egy kis csepp, akkor is több mint a semmi. Az arcokon a hála, egy-egy elrebegett köszönöm pont elég fizetség minden egyes óráért, amit ezzel töltöttünk.

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult, köszönjük a csapatnak, aki adminisztrált, segített, eljuttatott!

Adományokat juttattunk el a következő helyekre:

  • Kisvárda Kárpátalja Háza, ide folyamatosan szállítunk, Cap Andrea közreműködésével

https://www.facebook.com/napsiovi/posts/158968299849718

  • Aranyosapátin kialakított menedékszálló, Szabolcsbáka, illetve Angliából, Sheffield városából érkezett adományokat
  • Szombatonként főleg gyermekotthonokba szállítunk, legutóbb a Ráti Szent Mihály Egészségügyi- Szociális Gyermek Rehabilitációs Központba vittünk, melynek vezetője büszkén vezetett körbe minket

https://www.facebook.com/1323021872/videos/279588774355514/

  • Ungvári Városi Gyermekkórház
  • Szolyvári Gyermekotthonba, olyan gyerekeknek, akik az orosz bombatámadásoktól elől menekültek meg